ANIMA

Børneforestilling om liv og død

Det er en sørgelig dag for Anna.
Torden, hendes hund, er død.
Anna vil vide, hvad der sker, når man dør.
Bedstefar tror nok, at sjælen flyver op i himlen. Men han er ikke helt sikker.
Så Anna beslutter sig for at finde ud af, hvor Tordens sjæl er taget hen.
Hun begiver sig ud på en rejse, der fører hende vidt omkring i rum, tid og dimensioner, og som til sidst bringer hende hjem igen til nye begivenheder… og venskaber.

ANIMA er en poetisk dukketeaterforestilling for børn om pigen Anna, der mister sin elskede hund og begiver sig ud på en magisk rejse for at finde svar på, hvad der sker med sjælen, når man dør. Den tager nænsomt og poetisk et emne op, som mennesker i alle aldre til alle tider har haft svært ved at forstå og forholde sig til. Publikum mødes af genkendelsens glæde, gentagelsens ritual og en overraskende, flerdimensionel og visuel forestilling, der fylder tilskueren med håb og med en følelse af, at livet er smukt.

Med sit fantasifulde billedunivers og sin smukke historie om at miste har ANIMA glædet og berørt masser af mennesker på tværs af alder og kultur i både ind- og udland. Forestillingen tager både i målgruppe, stil og udtryk tråden op fra Meridianos roste og internationalt prisvindende forestilling GENESIS om livets tilblivelse i universet.

Forfatter, instruktør, scenograf og komponist: Giacomo Ravicchio. Oversættelse: Bent Holm. Medvirkende: Lars Begtrup og Elise Müller. Teknik: Eva U. Handberg. Dukker: Per Christensen. Scenebilleder og rekvisitter: Poul Arne Kring. Kostumer: Gry Hesbjerg. Producent: Merediano Teatret.

Spilletid: 45 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook