DEN GRIMME ÆLLING

Musikalsk gendigtning af H.C. Andersens klassiske eventyr
Alder: 3+

H.C. Andersens fortælling om den grimme ælling, der starter sit liv som forhadt og udstødt mobbeoffer i andegården. Klodset, klumset og helt forkert må den på egen hånd flakke om på må og få i et forgæves forsøg på at finde sin plads blandt de mange dyr, den møder på sin vej gennem den iskolde vinter - men lige da kulden er allerværst, bryder forårssolen frem, og til sin store forundring kan den endelig sprede sine vinger og flyve højt af sted som den smukkeste hvide svane.

Teaterforestillingen DEN GRIMME ÆLLING er Ishøj Teaters musikalske gendigtning af H.C. Andersens klassiske eventyr om at være anderledes og finde troen på sig selv. I et fantasifuldt og poetisk univers skabt af lyde og musik fortælles historien med spændstighed, timing og komik, der inviterer publikum til at digte med.

Medvirkende: Annevig Schelde Ebbe, Mette Alvang og Vika Dahlberg-Hansen. Tekniker: Allan Grynnerup og Rasmus Jørgensen. Lysdesigner: Allan Grynnerup. Scenograf: Ricardo Axel Castillo Rodriguez. Instruktør: Erkan Uyaniksoy. Dramatiker, forfatter: Frit efter H. C. Andersens eventyr. Producent: Ishøj Teater.

Spilletid: 45 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook