FORÆLDREMØDET

En humorfyldt syngende lussing til et stadig mere splittet Danmark

Der er forældremøde i 9.b. Jane, Fies mor, har bagt kage og taget kaffe med. Tine, Jaspers mor, drikker bare kaffen og spiser kagen. Der står sociale medier, alkohol, klassekasse og trivsel på dagsordenen, men dagens konflikt mellem Jasper og Fie presser sig på. Den skal nok blive løst. Det er Heidi sikker på. Hun er lærer, nyuddannet og stadig fuld af overskud og gåpåmod.

Men snart flyver der verbale lussinger og absurde anklager gennem luften. De vælter frem mellem sidebenene og sammenbidte tænder. Alle rækker pænt fingeren i vejret, men peger bagefter direkte på hinanden. Ingen husker de unge, det handler om.

Så hvordan skal Fie og Jasper finde deres vej i et klasselokale, en skole, et samfund og en verden, hvor enhver er sig selv nærmest og ingen lytter til hinanden? Hvordan skal de nogensinde kunne mødes, når de voksne ikke engang kan?

Medvirkende: Iben Dorner, Marianne Søndergaard og Betina Grove. Instruktør: Rolf Heim. Manuskript: Line Mørkeby. Komponist: Sune Skuldbøl Vraa. Scenograf/lys: Raphael Solholm. Producent: Teatret st.tv.

Spilletid: 70 minutter.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook