FORSAMLINGSHUSET

FORSAMLINGSHUSET

En totalteaterforestilling

Der bliver forsamlingshusstemning på Thy Teater, når musikken spiller, og publikum sidder ved borde i ”hesteskoopstilling ”. Der er dækket op med kaffe og kage på de hvide duge. Skuespillerne sidder med til bords og tager publikum med på en rejse gennem en dåb, en konfirmation, et bryllup og en begravelse - de fire store familiesammenkomster i livet. Publikum er en del af forestillingen og sammen kommer vi igennem livets store overgange og rundt i hele følelsesregistret: Glæde, forelskelse, jalousi, frygt, vrede og sorg. Skuespillerne spiller både ved bordene, på bordene og under bordene – eller på vej ud gennem vinduet..

Det danske forsamlingshus er det sted, som for generationer af danskere har dannet ramme for store dramaer og skæbner som vikles ind i hinanden. Det bliver et spiddende og humoristisk Danmarksbillede.

 

 "Et følelses- og stemningsbombardement” Fyns Amts Avis.

 

Medvirkende: Line Bie Rosenstjerne og Martin Geetz. Instruktør: Minna Johannesson. Dramatiker: Julie Maj Jakobsen.  Scenograf: Lea Burrows. Lyd: Johannes Smed. Producent: Alias Teaterproduktion.

 


Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
26. September 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
27. September 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
105 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...