INTET

Pelle Koppels dramatisering af Janne Tellers ungdomsbog

Om drengen Pierre-Anthon, der en dag pludselig går ud af skolen, kravler op i et blommetræ og begynder at proklamere, at intet betyder noget – overhovedet! Han bliver siddende i blommetræet, og derfra råber han hver dag til sine klassekammerater om livets meningsløshed. Opsat på at bevise han tager fejl, begynder hans klassekammerater fra 7.A i al hemmelighed at samle en dynge af betydning. Alle skal bidrage! Men der udvikler sig hurtigt en skræmmende dynamik, for jo større og mere smertefuldt offeret er, jo større betydning, ikke?

INTET er en tankevækkende fortælling om livets mening (eller mangel på samme), eksistens og identitet, som nu dramatiseres for første gang i Danmark i et samarbejde mellem Teater V og Teater Nordkraft.

Janne Tellers prisbelønnede roman Intet fra 2000 er en klassiker blandt danske ungdomsbøger og en af de mest læste bøger i danskundervisningen i folkeskolens ældste klasser.

Der foreligger undervisningsmateriale til forestillingen, som frit kan downloades på følgende website: http://www.teater-v.dk/forestilling/intet-2/final-intet-skolemateriale/.

Medvirkende: Mikkel Reenberg, Ane Helene Hovby.
Instruktør: Pelle Koppel.
Scenograf: Claus Helbo.
Dramatiker, forfatter: Janne Teller.
Producent: Teater V.
Co-producent: Teater Nordkraft.

Spilletid: 70 minutter.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook