JÆGERNE

JÆGERNE

Komedie om mænd og identitet

 

Schhh – der kommer buk!

I den kolde morgendis sidder tre almindelige mænd. De er jægere og de er skarpladte. Ernst, Joseph og Makmut sidder klar i toppen af jagtstigen, for i dag kommer der buk – helt sikkert! 

I stenalderen var jægeren et agtpågivende væsen, der var ét med den natur han levede af. Ernst, Joseph og Makmut er ikke rigtig ét med noget, men de drømmer om at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen.

Men hvad sker der, når man sidder og venter på jagtlykken og stirrer ud i morgendisen? Når man går på jagt efter sit personlige totemdyr og udfordrer sin indre stenaldermand? Når sulten begynder at gnave og der ikke er det fjerneste at nedlægge?

JÆGERNE er en skarpladt og skydegal satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i denne komiske og absurde historie om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperat søgen efter meningen med det hele.

Der bliver blæst i jagthornet og der skydes løs på alt.  

 

Medvirkende: Rasmus Reiersen, Lars Dammark og Anders Valentinus Dam. Instruktør: Morten Lundgaard og Anders Valentinus Dam. Scenograf: Claus Helbo. Lys: Kisser Rosenquist. Lyd: Anton Bast. Producent: Teater O.

 

Der er ikke pause.

 

JÆGERNE
Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
11. Oktober 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
12. Oktober 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
90 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...