KLASSEBILLEDET

En musikalsk forestilling  

Vi husker det alle sammen: Klassebilledet! Minderne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden, der blev opdaget. Men hvor blev alle vennerne af? Hvad havde livet i vente for dem?

Mikkel Schrøder fører os tilbage til de unge, uskyldige år, hvor bajere var noget, man drak fra en pose i en hæk, fest var noget, der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit af "Dallas" og "Dollars" på TV.

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af typer, skæbner og karakterer, og denne forestilling er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af hele klassen. Det bliver til kærlige portrætter af f.eks. Nina, der var 5 år foran de andre piger og havde en kæreste på 25. Mogens, der egentlig ville ind i Jægerkorpset, men i stedet kom i Hjemmeværnet. Kamma, der flyttede til Island, Allan, der begyndte at strikke for ikke at slå ihjel - og alle de andre klassekammerater!

Med sjove tekster og ørehængende sange fra tiden er der lagt op til en meget underholdende og charmerende aften.

Medvirkende: Mikkel Schrøder, Jeanette Bonde og Jakob Juul. Instruktør: Peter Schrøder. Manuskript: Vase & Fuglsang. Producent: Vendsyssel Teater.

Spilletid: 105 minutter.

Der er pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook