KROP AMOK

Risikoteater for unge
Alder: 13+

KROP AMOK handler om alt det, der sker i teenageårene, når kroppen eksploderer i et væld af nye tanker, følelser og spørgsmål. 

OM at være usikker og forvirret.
OM det drengene ikke ved om pigerne, og det pigerne ikke spørger drengene om.
OM at føle sig forkert og ensom - også sammen med andre.
OM alt det spændende og forunderlige der sker, når kroppen buler ud, og man pludselig ligner sin mor eller får en stemme som sin far. 

KROP AMOK handler om at overleve skiftet fra barn til voksen, fra tynd dreng til stærk mand og fra lille pige til frodig kvinde. 

Unge bliver dagligt bombarderet af mediebilleder af den perfekte krop, det fede job, den smukke kæreste, det gode liv. Hvis du er en kendt og succesfuld skuespiller, et popidol eller en sportsstjerne, så er du helt garanteret smuk, veltrænet og lykkelig. Eller er du….?

Medvirkende: Sofie Pallesen og Jesper Pedersen. Instruktion: Solveig Weinkouff. Scenografi: Filippa Berglund. Musik: Sys Bjerre. Lyddesign: Gregers Kjar. Teknik: Maria Pi. Tekster: Pedersen, Pallesen, Weinkouff, Sys Bjerre, IForm, Center for Ungdomsforskning, DR, Wikipedia og elever fra Vibenhus Skole. Producent: Teater Baglandet.

Hent undervisningsmateriale til forestillingen KROP AMOK via følgende link: https://docs.wixstatic.com/ugd/09726e_a8436af240cc41748fa49b34aed7c20e.pdf.

Spilletid: 60 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook