MARTHA OG FRANK

MARTHA OG FRANK

En musical med alle soul-dronningens hits 


MARTHA OG FRANK er inspireret af den måske bedst sælgende soul-dronninger i  hele musikhistorien, Aretha Franklin. Hun står bag hits som ’Respect’ og ’Say a Little Prayer’ og mange, mange flere.

”Jeg kan ikke mere. Jeg kan ikke holde det her ud. Hører du efter? Jeg har det dårligt. Jeg har det FYSISK dårligt. Jeg har drukket fire glas vand fra automaten, og du sidder bare dér, og du ser mig ikke. Og jeg kan ikke mere. Jeg har nået punktet. Jeg har nået PUNKTET, Frank.”

Sådan starter Caroline Jørgensens forestilling om Martha og Frank. Den tager udgangspunkt i Aretha Franklins fantastiske soul-univers og lader det møde en dansk ægteskabelig virkelighed i form af Martha og Frank, der balancerer på randen af skilsmisse.

I et syret, humoristisk univers bliver vi bragt helt ind i ægteskabets maskinrum, der eksploderer i vilde soul-sange sunget af Martha (ANNA UR KONOY) og Frank (NIS PEDERSEN). De bliver akkompagneret af de to støvede parterapeuter Bent Lundgaard på klaveret og Michael Andersen på bas.

 

Der er pause.


Medvirkende: Anna Ur Konoy og Nis Pedersen. Musikere: Bent Lundgaard og Michael Andersen. Instruktør: Ina-Miriam Rosenbaum. Dramatiker: Caroline Cecilie Malling Jørgensen. Komponist: Aretha Franklin. Scenograf: Sus Haugland. Kunstnerisk konsulent: Niels Vendius. Producent: Randers Egnsteater/ThyTeater.

 


Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
19. Marts 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
20. Marts 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
21. Marts 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
22. Marts 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
105 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...