MED HOVEDET I HIMLEN OG FØDDERNE PÅ JORDEN

MED HOVEDET I HIMLEN OG FØDDERNE PÅ JORDEN

 

Hjertevarm og livsbekræftende cabaret

To veninder mødes til deres månedlige kaffesnak hos den ene af dem. Snakken begynder - som den altid gør - om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne hos de to voksne kvinder i deres bedste alder, er der ikke småting der vælter ud.

Oplev hvordan ganske almindelige ting i vores hverdag bliver anskuet med musikalitet, humor og ærlighed. Kvinderne er gode til at vende de vigtigste ting i livet: Dagligdags ting, der rør dem tæt på som sex, savn, parforhold, børn osv. - men også vigtige dagsaktuelle emner som flygtninge og hjemløse kommer til debat mellem de to.  For hvad sker der med verden? Og hvor er vi på vej hen?

Det bliver en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om HVERDAGEN. En nutids-cabaret om livet lige nu, hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken.  Vi skal leve fra hjertet og give alle omkring os kærlighed - for det er dét verden behøver lige nu: LOVE!

Både Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er nogle velbevandrede damer ud i musikforestillinger. Susanne har tidligere bl.a. turneret med både Marlene Dietrich og Bodil Steen Cabaretter og Anne Karin var i sidste sæson med i forestillingen “Kys Hinanden” om Aage Stentofts liv. De er begge garvede sangerinder og skuespillerinder og er suveræne til at fange hjertet og dybden i morsomhed såvel som alvor.

Der er pause.

Medvirkende: Anne Karin Broberg og Susanne Breuning. Pianist: Thomas Pakula. Instruktør: Susanne Breuning og Louise Schouw. Scenograf: Thomas Kolding. Manuskript: Simone Isabel Nørgaard. Producent: Louise Schouw Teater

Forestillingen er en del af Spil Dansk-ugen.

 

 

Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
2. November 2016 - 20:00    Thy Teater, Thisted
3. November 2016 - 20:00    Thy Teater, Thisted
4. November 2016 - 20:00    Thy Teater, Thisted
22. November 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
23. November 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
110 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...