MERETE PRYDS HELLE

MERETE PRYDS HELLE

Teatersalon

 

Merete Pryds Helle fik sit gennembrud med romanen Fiske i livets flod i 2000. Hun har sidenhen udgivet alt lige fra børnebøger og essays til anmeldelser og prosa. 

I 2016 udkom hendes roman Folkets skønhed, som er en socialrealistisk slægtsroman om livet i en fattig landsby på Langeland i 30’erne og under krigen. Vold og misbrug er dagligdag og børneflokken vokser. Den lille fattige Marie drager til København for kærligheden, men river sig aldrig fri fra sit ophav og sin familie. For Langeland flytter med!

Merete Pryds Helle har skrevet romanen på sin mors historie og er således et autentisk billede på den familie, som moren Marie voksede op i. I januar 2017 modtog Merete Pryds Helle De Gyldne Laurbær af landets boghandlere efter flere ugers placering på bestsellerlisterne. Hun modtog desuden Politikens Litteraturpris i 2016.

I denne gribende, personlige og tankevækkende teatersalon fortæller Merete Pryds Helle om arbejdet med at skrive romanen, om at tage tilbage til daglejerhuset i Østerskov på det sydøstlige Langeland, og om udfordringerne med at skrive romanen, som henter inspiration i Meretes egen opvækst.

Der er pause. 

 

Medvirkende: Merete Pryds Helle.

 


MERETE PRYDS HELLE
Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
5. April 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
120 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...