MUREN

Berlinmuren oplevet gennem et barns øjne

Heinrich er seks år. Han bor med sin mor og far i en lille lejlighed. De har ikke mange penge, men de er glade. For de har hinanden. Også selvom hans far ofte er væk på arbejde i den anden ende af byen.

Men en morgen står der pludselig en mur. En mur, der skiller Øst fra Vest. En mur, der splitter Heinrichs familie og tusindvis af andres. En mur, der er umulig for børn at forstå og livsfarlig for voksne at krydse.

Heinrich vokser op i Øst alene med sin mor. Han er sikker på, hans far vil vende tilbage. Måske endda få dem over til det søde liv i Vesten. Men en dag bliver han træt af at vente, og det får store konsekvenser for den lille familie.

De seneste 70 år har der været en næsten uafbrudt stigning i antallet af mure og hegn, der adskiller mennesker. Og selv om MUREN er inspireret af fortiden, så er den så aktuel som nogensinde.

Medvirkende: Lisbeth Knopper, Erik Viinberg, David Elnebo. Dramatiker: Andreas Garfield. Instruktør: Kurt Bremerstent. Scenograf: Laura Rasmussen. Lysdesign: Mia Jandje Willet. Komponist: Claus Carlsen. Producent: Randers EgnsTeater.

Hent undervisningsmateriale til forestillingen MUREN via følgende link:
https://www.randersegnsteater.dk/wp-content/uploads/2019/06/Muren-undervisningsmateriale.pdf.

Spilletid: 55 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook