OTHELLO

Dukketeaterversion af Shakespeares berømte jalousidrama

OTHELLO er en frisk, anderledes og billedmættet dukketeaterversion af Shakespeares drama om menneskets magtbegærlighed – som et muntert og drabeligt skakspil for hele familien!

To politiske spindoktorer mødes over et parti skak. På spillebrættet er der ikke plads til skrupler - i krigen om magt og kærlighed gælder som bekendt alle kneb – og ud folder sig historien om, hvordan den lumske lakaj Jago med svinestreger og løgne fordrejer hovedet på den naive og forelskede krigsherre Othello blot for selv at nå op til magtens top.

Othellos individuelle jalousidrama er nedtonet, og i stedet er der i denne forestilling sat fuld fokus på Shakespeares rappe, politiske klarsyn og dermed den kyniske leg med andres følelser, som foregår i magtens korridorer. Og som sig bør - ingen skånes, ingen vinder, alle dør!

Forestillingen OTHELLO er en halv times nonverbal, gravalvorlig underholdning for børn og voksne.

Dramatisering og Instruktion: Jacques S Matthiessen. Medvirkende: Lene Hummelshøj og Christine Gaski. Musik: Fredrik Lundin. Dukker: Martynas Lukosius. Scenografi: Christian Q Clausen. Producent: Passepartout Theatre Production.

Spilletid: 35 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook