ROST TIL SKYERNE

ROST TIL SKYERNE

En morsom aften med troubaduren Per Worm

Det er den gode fortælling, musikken og humoren som står i centrum, når nordjyden Per Worm folder sig ud med sin guitar. Han er uddannet klassisk guitarist, men spiller ikke instrumentale klassiske numre, når han optræder. Hans særkende er derimod den særlige ”singer-songwriter” stil. Han er ikke blot en begavet musiker og lyriker. Han mester også historiefortællingen til fulde og formår på en unik måde at invitere lytterne ind i sangens lyriske univers. Per Worms sange har en holdning på en underholdende måde, og tager udspring i en nordjysk opvækst (Kjul for at være helt nøjagtig). Det kan han ikke løbe fra og det prøver han heller ikke.

Med forestillingen ROST TIL SKYERNE kaster Per Worm sig ud i en musikalsk og meget aktuel blanding af stand up, satiriske sange og fortællinger fra en til tider absurd verden. Det bliver meget underholdende!

Per Worm modtog WORDS-prisen i 2016 og han vandt Zulu Comedy Slam i 2011 og har siden turneret med Allan Olsen.

 

”Ordet kunstner kan ikke bruges mere. Det er misbrugt langt ud over kvalmegrænsen og bør afskaffes. Jeg mener reelt kun at der findes ganske få af slagsen i verden. Per Worm kan godt vise sig at være en af dem”. - Niels Hausgaard

 

Medvirkende: Per Worm. Instruktør: Brian Kristensen og Christoffer Hansen. Komponist: Per Worm. Producent: Thy Teater/Holbæk Teater.

 


ROST TIL SKYERNE
Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
26. Februar 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
27. Februar 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
14. Marts 2018 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
75 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...