ROST TIL SKYERNE

En morsom aften med troubaduren Per Worm

Det er den gode fortælling, musikken og humoren som står i centrum, når nordjyden Per Worm folder sig ud med sin guitar. Han er uddannet klassisk guitarist, men spiller ikke instrumentale klassiske numre, når han optræder. Hans særkende er derimod den særlige ”singer-songwriter” stil. Han er ikke blot en begavet musiker og lyriker. Han mestrer også historiefortællingen til fulde og formår på en unik måde at invitere lytterne ind i sangens lyriske univers. Per Worms sange har en holdning på en underholdende måde og tager udspring i en nordjysk opvækst (Kjul for at være helt nøjagtig). Det kan han ikke løbe fra, og det prøver han heller ikke.

Med forestillingen ROST TIL SKYERNE kaster Per Worm sig ud i en musikalsk og meget aktuel blanding af stand up, satiriske sange og fortællinger fra en til tider absurd verden. Det bliver meget underholdende!

Per Worm modtog WORDS-prisen i 2016, og han vandt Zulu Comedy Slam i 2011 og har siden turneret med Allan Olsen.

”Ordet kunstner kan ikke bruges mere. Det er misbrugt langt ud over kvalmegrænsen og bør afskaffes. Jeg mener reelt kun, at der findes ganske få af slagsen i verden. Per Worm kan godt vise sig at være en af dem.” - Niels Hausgaard.

Medvirkende: Per Worm. Instruktør: Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen. Komponist: Per Worm. Producent: Thy Teater/Holbæk Teater.

 

Spilletid: 90 minutter. Der er pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook