SENIOR STAND-UP I FARVER

SENIOR STAND-UP I FARVER

En humoristisk og festlig aften med Jan Hertz

 

På et tidspunkt troede Jan Hertz at der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus.

Gennem et langt liv som teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke - men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

Han har bestemt ikke ”ligget på den lade side”, eller kommet sovende til det. Han har spillet med et utal af revyer, som han også instruerede i bl.a. Esbjerg og Randers. Blev Teaterchef på Amager Scenen 1989-1996. Underholdningschef i Tivoli 1999-2002. Han har optrådt som Dronning Margrethe i 38 år. Han siger: ”Jeg står ved, at jeg kan efterligne nogle af de personligheder der har gjort dybt indtryk på mig. Ebbe Rode, Kai Holm, Ejnar Federspiel, John Price... og så Majestæten”

SENIOR STAND-UP I FARVER med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf.

 

Medvirkende: Jan Hertz. Producent: Louise Schouw Teater.

 

Der er pause.

 

 

 

Information om spilledato og tid
Her ser du information om denne forestillings spilletider mm.
Spilledatoer: 
13. November 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
14. November 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
15. November 2017 - 20:00    Thy Teater, Thisted
Spilletid: 
105 minutter

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...