SENIOR STAND-UP I FARVER

En humoristisk og festlig aften med Jan Hertz

På et tidspunkt troede Jan Hertz, at der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus.

Gennem et langt liv som teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig, da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke - men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

Han har bestemt ikke ”ligget på den lade side” eller kommet sovende til det. Han har spillet med et utal af revyer, som han også instruerede i bl.a. Esbjerg og Randers. Blev Teaterchef på Amager Scenen 1989-1996. Underholdningschef i Tivoli 1999-2002. Han har optrådt som Dronning Margrethe i 38 år. Han siger: ”Jeg står ved, at jeg kan efterligne nogle af de personligheder, der har gjort dybt indtryk på mig. Ebbe Rode, Kai Holm, Ejnar Federspiel, John Price... og så Majestæten

SENIOR STAND-UP I FARVER med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg, man træffer her i livet og konsekvenserne deraf.

Medvirkende: Jan Hertz. Producent: Louise Schouw Teater.

Spilletid: 105 minutter.

Der er pause.

 

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook