SKATTESAGENS HELTE

Musikalsk komedie om skat, spin og sladder

SKATTESAGENS HELTE er skrevet af Kristian Halken med sange af Jens Korse fra den legendariske satiregruppe Selvsving på baggrund af journalist Marie Louise Toksvigs bog "Skat, spin og sladder."

På scenen står Ina-Miriam Rosenbaum og to unge virtuose skuespillere Andreas Jebro og Søren Bang Jensen. Sammen med et live orkester leverer de et underholdende, hæsblæsende og satirisk show, hvor de filtrer hændelserne og intrigerne fra hinanden i en af de mest spektakulære politiske skandaler i nyere tid: nemlig skattesagen mod Helle Thorning og hendes mand Stephen Kinnock. En sag, der for altid ændrede de demokratiske spilleregler i Danmark. Hvilken rolle spillede den tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen i sagen? Og den tidligere spindoktor Peter Arnfeldt? Eller tidligere departementschef Peter Loft?

Det bliver hudløst, dybdeborende og meget underholdende! 

Medvirkende: Ina-Miriam Rosenbaum, Andreas Jebro og Søren Bang Jensen. Musikere: Michael Andersen og Anders Birk. Instruktør: Manne Zacho Søgaard. Dramatiker: Kristian Halken.  Scenograf: David Gehrt. Producent: Off-Off Produktion.

Spilletid: 110 minutter.

Der er pause

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook