TØRSKOET

Satire om udkant og storby

Grådkvalte mennesker udtaler på tv, at de er blevet tvangsforflyttet til provinsen. Politikerne råber, at Danmark knækker midt over. Fordommene tårner sig op. Og det gør ondt på Iben. Hun og hendes datter står midt i en flytning fra Nørrebro i København til en lille by i provinsen. De skal sige farvel til toværelseslejlighed, café på hvert gadehjørne, egen selvforståelse og cool storby - og goddag til hus, have og et nyt liv på landet.

Vi følger Ibens første år, hvor ord som grødbar, metro og myldretid mister deres betydning, og nye realiteter som reservedunk, skolebus, mudder, køer og bryggers får plads.

TØRSKOET er en sjov, satirisk og eftertænksom forestilling, der lægger sig i slipstrømmen af den offentlige debat om udflytningen af statslige arbejdspladser, skævridningen af Danmark og gravede grøfter mellem by og land - og hvor selvgodheden og københavneriet får et tiltrængt eftersyn og los bagi.

Medvirkende: Line Svendsen. Instruktør: Bodil El Jørgensen. Manuskript: Annegrete Kraul. Scenograf: Henriette Drejer Lubanski. Kunstnerisk konsulent. Niels Vendius. Producent: Thy Teater/Teater Du Milde Himmel.

Spilletid: 75 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook