UDSIGTER FRA MIN BEDSTEMORS KØKKEN

Fortællinger i et privat køkken med udsigt til verden

I et stort køkken mellem kaffekopper, sønderjysk sveskekage, legetøjssoldater og en live-size dukke af bedstemor går Anette Asp Christensen på jagt efter sine egne rødder og udfolder historien om sin sønderjyske bedstemor, Johanne. Hun var dansk gift, men ud af en tysksindet familie og levede i et grænseland, hvor krige blev udkæmpet mellem forskellige sindelag og nationaliteter. Hvad vil det sige at høre til sådan et sted? UDSIGTER FRA MIN BEDSTEMORS KØKKEN er en personlig fortælling om at kende sin egen historie for at forstå verden omkring sig.

Obs.: Spilles i et privat køkken i Agger.

”…kan stærkt anbefales, hvis man har tålmodigheden til at gå ind i bedstes verden. Og hvis man ellers kan få plads ved kaffebordet.” - Carsten Tolbøll, Morsø Folkeblad.

”Udsigter fra min bedstemors køkken er ikke blot et barnebarns beretning om en vidunderlig bedstemor, der boede i Sønderjylland i hele sit liv, men også en begavet og dybt bevægende performance.” – Anne Middelboe, Information.

"Stor var opfindsomheden og omsorgen - som havde man mødt Johanne i levende live." – Monna Dithmer, Politiken.

Medvirkende: Anette Asp Christensen. Koncept og visuel dramaturgi: Katrine Nilsen. Konsulent: Jette Lund. Producent: WunderVerk.

Spilletid: 60 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Spilles i et privat køkken i Agger
Spilles i et privat køkken i Agger
Spilles i et privat køkken i Agger
Del på Facebook