Om Thy Teater

Thy Teater ligger i Thisted og er en dynamisk og udadvendt kulturinstitution, der leverer et væld af scenekunstoplevelser til alle borgere i området med særligt fokus på børn og unge.

Ny dansk dramatik er det primære kunstneriske kendetegn for vores produktioner. Vi kan dog også af og til kaste os over friske nytolkninger af ældre danske og udenlandske tekster samt musikdramatik.

Vi har til huse midt i Thisted i en ældre bygning, hvor vi har en lille black box med god akustik, og hvor publikum sidder tæt på scenekunstoplevelsen. Thy Teater har en demokratisk publikumstilgang med et varieret repertoire, hvor alle genrer er repræsenteret.  Der skal således være plads til alle på Thy Teater, ligesom vi altid kommer publikum i møde med smil og lydhørhed.  Thy Teater er da også et overordentligt velbesøgt teater, og der er oftest udsolgt til vores forestillinger i lang tid forud.

Vi producerer selv to forestillinger årligt og arrangerer workshops og undervisning i drama, ligesom vi deltager i alle væsentlige kulturbegivenheder i Thisted Kommune. Thy Teater indgår i samproduktioner med andre teatre og samarbejder tæt med mange forskellige kulturaktører og foreninger. Thy Teater deltager desuden aktivt i forskellige erhvervs- og turismetiltag i Thisted Kommune.

 

Se Thy Teaters vedtægter.

Se Thy Teaters bestyrelse.

Se Thy Teaters egnsteateraftale.

Se Thy Teaters seneste aktivitetsplan.

Se Thy Teaters seneste årsregnskab. 


 


 

Teaternyt

Isteater i lange baner
Så er isteaterbrochuren for 2017/18 klar. Hent den på Thy Teater eller et af kommunens biblioteker...