Vil du gerne have fritid og arbejde til at gå op i en højere enhed, handler det om at finde den helt rette work life balance. Her har vi samlet et par gode tips til, hvordan du kan skabe dig en god balance mellem dit arbejde og din fritid.

Find flyverdragt til baby her.

Du skal være glad for dit arbejde

For det første er det en rigtig god idé at finde dig et arbejde, som du er glad for, og som du glæder dig til at stå op til hver morgen.

Har du et arbejde, du hader, kommer det i den grad også til at sætte sine spor i dit øvrige liv, og der kommer en rigtig dårlig balance af det. Så er du ikke glad for dit nuværende job, er det måske på tide at lede efter et andet.

Hold øje med dit helbred

Så er det også meget vigtigt, at du holder øje med dit helbred løbende. Det gælder både dit fysiske og dit mentale helbred. Begge dele kan lide under en dårlig work life balance.

Har du skavanker på grund af dit arbejde, er det måske en idé at søge efter et mindre fysisk hårdt arbejde?

Udvikler du et dårligt mentalt helbred, er det også et signal om, at du skal finde på noget her og nu. Ikke nødvendigvis et nyt job, da det fx kan være stress, og så er det måske bare nok at skære ned på antallet af timer eller at holde fri i en periode, fordi du i et stykke tid har kørt dig selv for hårdt.

Husk ferier – og hold fri når du har fri

Så er det også vigtigt at huske at holde ferier. Det er der også mange, der er dårlige til. Og så bør du holde fri, når du har fri.

Mange mennesker sidder med arbejdsmobilen eller deres e mails, når de har fri. Her bør du koble dig helt fra alt, hvad der hedder arbejde, så du virkelig får mulighed for at tænke på noget andet for en stund.

Køb vandtæt termotøj til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *