Mange kvinder er vilde med hvide kjoler. Men hvide kjoler er er vidt begreb. Der findes nemlig rigtig mange typer af hvide kjoler, både til hverdagsbrug og til det mere traditionelle. F.eks. er der i Danmark tradition for, at bruden bærer en hvid brudekjole til brylluppet. Ligeledes bære de nyuddannede piger også hvide studenterkjoler. De hvide kjoler er dog ikke kun forbeholdt det traditionelle. Det bliver også brugt i hverdagen – både casual og til fest – i det vidt omfang. Det gælder både om man skal være fin til en tur i teateret, eller om det er mere afslappet til en grillaften med vennerne en varm sommeraften.

 

Den hvide studenterkjole

Som sagt er der i Danmark tradition for, at pigerne bærer en hvid studenterkjole, når de graduerer. Ikke alle bruger den på selve dagen ved deres sidste eksamen, men særligt til studentergildet og studenterkørslen bliver de flittigt brugt. Traditionen med at kjolen skal være hvid, har været der i mange år. Det ser ligeledes ud til, at det er en tradition som kommer til at være der mange år frem. Den dag i dag, er det stadig størstedelen af pigerne som graduerer, som har en hvid kjole på til lejligheden.

Søger du en studenterkjole, kan jeg anbefale at tage et kig på studenterkjoler.dk, hvor du kan få masser af god inspiration til at finde den rette kjole for dig.

 

Hvide sommerkjoler

Hvide kjoler er ligeledes populære som sommerkjole. Den flotte lyse farver står flot i kontrast til den solbrune hud som mange får i løbet af sommeren. Samtidig er hvid en farve som ikke tiltrækker varmen. F.eks. kan det være meget varmt at have en sort kjole på en varm sommerdag, da den sorte farve tiltrækker varmen. Hvid er lige modsat, hvorfor det også er en farve som er helt ideelt til en sommerkjole.

 

Hverdagskjoler

Hvide kjoler kan faktisk bruges til en hver lejlighed – dog ikke til begravelser hvor der er tradition for at bære sort. Men ellers er hvid en neutral farve som kan bruges som gallakjole såvel som til hverdagskjole. Er du på udkig efter en hvid hverdagskjole, har du derfor et kæmpe udvalg. Der er nemlig masser af hvide kjoler at vælge i mellem i de mange tøjbutikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *