Har du travlt i din hverdag, og får du ikke taget dig tid til at være sammen med dem, du holder af, er det måske en livsstilsændring, du skal til at lave.

Vi har jo desværre kun hinanden til låns, og derfor er det med at nyde at kunne være sammen med de mennesker, du holder allermest af, mens du kan. Det er vigtigere end at tjene penge, arbejde hårdt eller hvad du nu laver, når du ikke er sammen med din familie og gode venner.

Alt er sjovere når du laver det sammen med sjove mennesker

Når du kigger på dine aktiviteter i løbet af en uge eller måned, er der sikkert mange af dem, der kan laves sammen med andre. Hvis du skal arbejde i haven, kan du gøre det med familien og få sjov ud af det i stedet for.

Hvis du skal sætte en ny varmepumpe op, kan du lave projektet sammen med din bedste ven. Alt bliver bare sjovere, når du har nogle sjove mennesker at lave det sammen med.

Det behøver ikke at være store ting

Der behøver dog ikke engang at være nogen stor anledning til at se dem, du holder af. Det kan være, at I bare hygger jer sammen om aftenen og ser dagens nye afsnit af julekalenderen på tv, eller at I laver og spiser mad sammen uden at kigge på jeres telefoner imens.

Det er meget vigtigt, at du sørger for at være sammen med din familie om selv de små ting. Det er her, det oftest er mest hyggeligt, og det er faktisk mere vigtigt at være sammen med familien over de små ting, end kun at være til stede, hvis der er et stort arrangement, en udflugt eller lignende i kalenderen.

Du må også selv tage initiativ

Hvis du ikke føler, at du ser dine venner eller familie nok, må du i den grad også selv tage initiativ til at lave noget med dem. Du kan ikke bare sidde og vente på, at de ringer til dig, for chancen for at de gør det samme, er virkelig stor.

Derfor må du tage fat i telefonen og ringe til dine kammerater, hvis du føler, det er længe siden, at du har set dem eller lavet noget sammen med dem. Det bliver meget nemmere at få lavet noget sjovt med andre, hvis du selv går forrest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *