Det aktive liv med hund

Størstedelen af os mennesker får ikke rørt os nok, det er et faktum og en kedelig tendens. Men har du en hund er der en rigtig god undskyldning for at få rørt sig noget mere. Faktisk skal du som minimum gå 2-3 gange om dagen med din hund. Det betyder utrolig mange skridt og det er super godt for livsstilen.

Der findes mange slags hunde og alle hunderacer er forskellige. Det betyder også at hvis du har en Cane Corso Italiano så har du ikke bare en frisk hund, du har samtidig også en stor vagthund. Her får du ikke bare motion men også en hund der er tæt knyttet til familien.

Hvilken type hunderace er godt for dig ?

Hvilken hunderacer du ønsker dig kommer lidt an på dine ønsker. Hvis du ønsker dig en hund som kan gå i flere timer, skal du nok have en form for vagthund. Hvis du ønsker dig en stor hund som ikke skal gå særlig meget skal du måske gå efter en Dogue de Bordeaux. Ønsker du dig som tidligere nævnt en stor vagthund er Cane Corso´en måske et oplagt valg.

Du skal bare huske at uanset hvilken hund du vælger følger der en stor forpligtelse med. Du skal nemlig ud med din hund hver dag, hunden skal bruge motion sammen med dig. Du skal stimulere din hund, træne din hund og livet med hund er faktisk sundt og socialt. Du møder nemlig rigtig mange mennesker på din vej og det kan skabe nye venskaber.

Sidder du derfor tit i sofaen og savner at røre dig, er det måske på tide der sker noget nyt. Måske du skal anskaffe dig den Cane Corso og få den sunde og aktive livsstil. Det kan være starten på et liv hvor du efter kort tid pludselig føler dig yngre. Måske du fortjener der sker en ændring til det bedre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *