Er du en type, der altid tager handling på de ting, du skal gøre her og nu, eller udskyder du dine opgaver til et senere tidspunkt?

Selvom det kan virke rart at skubbe opgaverne foran sig hele tiden, bidrager det bestemt ikke til noget positivt, og du ender bare til sidst med en arbejdsbyrde eller en kalender, der er alt for proppet, hvilket kan give dig stress og manglende overskud i din hverdag. Og så kommer du heller aldrig til at opnå dine mål og drømme, hvis du ikke handler hver dag.

Skal du eks. købe en bideskinne, kan du gøre det her med det samme.

Få gjort noget ved problemerne

Du har sikkert, ligesom alle andre, en række løbende problemer, som der skal gøres noget ved. Så er vaskemaskinen gået i stykker, så skal du have plantet kapilærkasser i din have, så skal bilen på værksted eller hvad det nu kan være.

Det hele bliver meget nemmere for dig, fra den dag du beslutter at gøre noget ved tingene med det samme. Det er meget sværere at overskue, hvis du ikke får klaret tingene hurtigt, men i stedet bare samler til bunke. Pludselig skal du ordne det hele på en gang, og det kan i den grad virke uoverskueligt.

Opnå dine drømme ved at tage handling

Har du en lang række drømme, som du gerne vil opnå, men har du endnu ikke fået gjort noget ved dem, er det måske på tide at tage skeen i den anden hånd nu og så se at gøre noget.

Du kommer ikke sovende til dine mål, og derfor er det bare med at lave en konkret handlingsplan for, hvordan du skal nå de mål, du har sat dig. Og har du ikke nogen mål, er det en god idé at komme i gang med at lave en liste over dine mål her og nu.

Vær sådan en der gør tingene færdige

Selvom du måske ikke har været sådan en type indtil nu, kan du med en livsstilsændring begynde at være ham eller hende, der gør tingene færdige. Der er mange, der starter ud på projekter eller idéer, men de når aldrig særlig langt i processen, før de stopper og giver op.

Sådan en behøver du ikke at være. Du kan nemt blive til en person, der gør arbejdet færdigt, uanset hvad det så handler om. Det gælder bare om at finde det frem inde i dig selv, og så begynde at ændre på dine vaner angående dine mål og projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *