Har du problemer med at sove nok om natten, og vil du gerne i gang med at sove noget mere, men har du svært ved at finde de ekstra timers søvn, har vi her et par gode bud til en bedre søvn. Der er ingen tvivl om, at du har godt af at få mange timers søvn hver eneste nat, da din krop og dit hoved har brug for den restitution, som søvn giver dig. Så du bør i den grad prioritere det at sove lige så højt som fx dit arbejde eller lignende.

Gå tidligere i seng

Kort og godt kan du jo blandt andet vælge at gå tidligere i seng. Der er alt for mange mennesker, der først går i seng på den anden side af midnat hver eneste dag, på trods af at de skal tidligt op næste morgen. Derfor får de måske kun fire, fem eller seks timers søvn, og du bør i stedet gå efter at får mindst 7-9 timers søvn hver eneste nat. Så er du en af dem, der er dårlig til at komme i seng i ordentlig tid, er det måske en idé at lave om på det snart.

Læs information om plissegardiner her.

Svært ved at falde i søvn tidligt? Stå tidligere op

Er du en af dem, der har svært ved at falde i søvn, hvis du går tidligere i seng, er det måske en god idé at stå tidligere op. For hvis du sover længe til klokken 9, 10 eller 11 hver morgen, er det klart, at du har svært ved at komme i seng i god nok tid. Men det kan blive nemmere for dig at falde i søvn tidligt, hvis du gør det til en vane at stå tidligt op.

Få en bedre seng

Sidst, men ikke mindst, kan du også få nemmere ved at sove tungt og godt, hvis du har dig en god seng. Har du en gammel og slidt seng nu, eller sover du bare ikke godt i din nuværende seng, er det en rigtig god idé at finde dig en ny seng hurtigst muligt. Og der er jo efterhånden kommet rigtig mange gode muligheder for at finde en god seng til en skarp pris, så du kan komme til at sove godt igen.

Du kan også finde rullegardiner med mønster til dit soveværelse ved at besøge denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *