Er du kreativt anlagt, men gør du ikke brug af dine evner, som det ser ud lige nu, kan det være, at du skal i gang med at finde dig en hobby inden for noget kreativt, så du kan komme i gang med at dyrke det kreative i dig selv.

Se prissammenligning af ure her.

Male

Du kan jo blandt andet overveje at gå i gang med at male. Det er meget nemt at starte ud med, og det koster jo ikke meget andet end et lærred, et par pensler og lidt maling, som du kan få i rigtig mange hobbybutikker rundt omkring i landet. Og har du ikke en hobbybutik i nærheden af, hvor du bor, kan du jo også bare vælge at lægge vejen forbi en butik som Bilka, hvor du også hurtigt kan finde lige netop det, du har brug for, når du skal i gang med at male.

Tegne

Er du ikke glad for at male, eller har du bare ikke lige pengene til at kaste dig ud i det projekt her og nu, kan det jo også være, at du bare skal begynde at tegne noget mere. Det kræver ikke meget mere end en blyant og et papir eller måske en tegneblok, og så er du ellers i gang. Det kan være med terapeutisk at sætte sig ned og tegne, og på sigt vil du jo også blive meget bedre til at tegne, jo mere du gør det.

Strikke og hækle

Har du aldrig rigtig været til det med at tegne eller at male, kan du jo også vælge at bruge dine hænder på en anden måde. Du kan jo fx vælge at kaste dig ud i at strikke eller at hækle. Find nogle billige garnnøgler og kom i gang med at strikke eller at hækle i dag. Det er nemmere at lære, end det måske ser ud, og du kan jo på sigt lære at hækle og strikke alt fra tøj og halstørklæder til figurer, bamser eller hvad det nu ellers lige kan være. Der er opskrifter på næsten alt.

Skrive

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at begynde at skrive noget mere. Det er også en god måde at være kreativ på, og det kræver ikke en investering i hverken strikkepinde eller lærreder. Det kan være, at du skal i gang med at skrive sange eller digte, eller også har du måske den perfekte idé til en bog eller en film, som du gerne vil prøve at skrive. Det gælder bare om ikke at holde dig tilbage, når du gerne vil i gang med at skrive, og så handler det om at nyde processen og ikke tænke så meget på, om det nu også kan blive til en film, der skal indspilles.

Du finder de bedste vækkeure her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *