Dit smykkeskrin er det bedste sted at opbevare dine smykker. Her kan du have alt samlet på ét sted, og du behøver ikke bekymre dig om at de bliver beskadiget eller forsvinder. Et smykkeskrin er desuden bekvemt, fordi det er let at have med sig rundt. Du kan tage det med dig, når du rejser, eller når du skal i byen. Det betyder, at du altid kan have dine smykker lige ved hånden. Samtidig er det altid godt at samle alle dine smykker 1 sted, så mister du det heller ikke ved at ligge 1 ørering det ene sted og den anden ørering et andet sted.

Du kan med fordel opbevare forskellige ting i et smykkeskrin

I et smykkeskrin kan du for eksempel opbevare:

– Smykkereb – Armbånd – Øreringe – Halskæder – Neglelakker – Pincet – Lakmønstre – Puncher – Limpistol – Fingerringe.

Dette er bare nogle få eksempler på hvad du kan have i dit smykkeskrin. Det hele kommer an på størrelsen af dit skrin, og hvilket behov du har for opbevaring af smykker. Hvis du synes, at det er svært at vælge det rigtige skrin, kan du tænke over dette: Hvilke smykker bruger du mest? Hvilke smykker er vigtige for dig at have lige ved hånden? Når du har fundet svaret på disse spørgsmål, vil det være meget nemmere for dig at finde det perfekte smykkeskrin.

I dag er der mange forskellige slags smykkeskrin at vælge imellem. Du kan fx købe et skrin, som er specielt lavet til øreringe, eller et skrin, som er specielt lavet til halskæder. Du kan også vælge et almindeligt smykkeskrin, som du kan bruge til alle dine smykker. Hvis du ønsker det, kan du også købe et smykkeskrin, som er dekoreret med blomster, perler eller andet pynt.

Sådan bruger du dit smykkeskrin

Når du først har købt dit smykkeskrin, skal du huske at tømme det for alt ligegyldigt stads. Dette gør du for at få plads til dine smykker. Når du har tømt skrinet, kan du begynde at bruge det på denne måde:

– Sæt alle dine smykker i ét hjørne af skrinet – Hvis du har flere forskellige slags armbånd, sæt dem gerne sammen – Læg alle øreringene i ét hjørne af skrinet – Hvis du har mange halskæder, læg dem gerne sammen. Du skal altså have et system som du selv kan finde ud af, og som giver mening. Ellers ender det bare med at blive en hulter til bulter smykkeskrin.

Hvordan renser jeg bedst mine smykker og mit smykkeskrin?

Det er vigtigt, at du altid renser dine smykker og dit smykkeskrin. Dette gør du for at undgå, at der kommer grimme pletter på dine smykker, eller at skrinet bliver beskidt. Du kan rense dine smykker på flere forskellige måder:

– Du kan bruge en mild sæbevand til at rengøre dem – Du kan bruge en vatpind dyppet i et opløsningsmiddel, som fx acetone – Du kan børste dem af med en blød børste, hvis de kan tåle det. Du kan med fordel rense dit smykkeskrin på samme måde som du renser dine smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *