Sange som aldrig bliver glemt, er dem som rørte modtageren og alle gæsterne. Sangtekster & festsange som synges til festen på en kendt melodi, det kan være med til, at de fleste begynder at synge med på sangen. Hvis festsange er personlige, så er det med til at indleve gæsterne i sangen fordi, at de kan genkende personligheden i sangteksten. Det vil blive morsomt når fødselaren, brudeparret eller konfirmandens kendetegn rimer i versene. En personlig sang kan gemmes til senere hen i livet, så den er også en gave foruden de gode ord den bragte til festen. Skal du ikke holde en tale så er det også en mulighed for at bringe dit budskab alligevel, hvem siger nej til en festsang.

Festsange til bryllup

Når de nygifte holder fest, så er dagen pakket i et tæt program som toastmasteren holder fast i. Til bryllupsfesten kan der bruges velkomstsange, de er gode til at byde velkommen med og de kan findes gratis hos festsangetaler.dk

En personlig festsang kan helt sikkert sniges ind hos toastmasteren, han har måtte holde styr på alle talerne, og andre festlige indslag og sørge for at der ikke er for mange lange indslag. Men en sød sang kan altid få en plads.

Festsange til konfirmation

En sjov sang om at blive voksen skal der til, personliggør derfor gerne sangteksten, så den bliver rørende på en måde der fortæller de sjove historier og de søde kendetegn. Vil du gerne skrive din festsang selv? Så kan du finde den bedste guide til festen her.

Konfirmanden har glædet sig til at se familiemedlemmer igen, den kirkelige handling hvis der er sådan en, til maden og endelig være i det fine tøj – sidst men ikke mindst PENGE GAVERNE! Hold gerne fast i et par af de gode traditioner i forbindelse med konfirmation, og her er sangtekster og festsange et godt indslag.

Festsange til fødselsdag

Festsange til fødselsdag kommer gerne sammen med fejring af en rund fødselsdag. Her hyldes fødselaren på bedste vis med at lave lidt sjov med alderen. Fylder du kun 30 år og er du ikke blevet gift endnu så bliver det nævnt i festsangen. 50 og 60 års fødselsdag, jamen så er grå hår og husker ikke så godt oplagt. Ens for altid, er altid anderledes fordi vi alle er forskellige, og det er værd at nævne fødselarens særlige kendetegn ved personligheden når sangteksten skal skrives. Om det er han eller hun der har fødselsdag, så vil en sang skabe glæde ved hele festen fordi de er så godt at synge sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *