Har du også en tendens til at underholde dig selv indenfor foran en skærm? Det skal du ikke skamme dig over, sådan er der mange, der vælger at gøre. Det kan dog godt blive en lidt kedelig vane i længden, og det kan være, du leder efter noget nyt at lave. Har du nogensinde tænkt over, om du bør tilbringe mere tid i naturen? Når man bruger så meget tid foran skærme, så kan det godt være sundt at få et lidt primitivt afbræk.

 

Tag på tur med kæreste eller ven

Du kan vælge at tage på en tur med din kæreste eller en ven. Her kan I tage ud og vandre og sove i shelter. Her er det vigtigt, at man har det rette udstyr med. Det er f.eks. vigtigt, at man har en rygsæk, der ikke er for tung. Det er tilmed vigtigt, at man har nogle rigtige gode sko, som man ikke får ondt i fødderne af at bruge. Det er klart, at det kan være hård motion at gå med opbakning hele dagen, men hvis du har en let opbakning og nogle gode sko, så er du rigtigt godt på vej. Du kan læse om flere gode råd på Friluftsguide.dk.

 

Spis i naturen

Det er noget helt særligt over til at tilberede mad i naturen. Du har sikkert prøvet det før, men er det noget, du også kunne finde på at gøre af dig selv? Hvis du tager på vandretur med nogle venner, så kan I med fordel lave mad på en trangia. Man kan købe retter, som er lavet til at tilberede på en trangia, men man kan også finde ting i diverse supermarkeder, som man kan tage med. Du kan sådan set bruge alle retter, hvor man blot skal bruge en gryde og/eller vand til at tilberede det. Man kan også vælge at lave mad over bål. Her kan man med fordel investere i en trefod med tilhørende gryde. Her kan du f.eks. lave brandnældesuppe, hvor du også bruger mere af naturen. Du kan også gå helt klassisk til værks og lave snobrød. Det kræver bare noget dej og en portion tålmodighed.

 

Kom ud i naturen

Det er vigtigt, at man nogle gange kommer ud i naturen, så man ikke kommer til at tilbringe hele sit liv indenfor. Vi har noget skøn natur i Danmark, og det kan være, du snart skal opleve den lidt mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *