Har du alt for meget fart på, og er du dårlig til at tage tid til dig selv og komme ned i tempo, er det måske en god idé at gøre mere brug af din have.

Din have kan virke som direkte meditation, og har du en have, er det bare med at komme ud i den. Der er rigtig mange mennesker, der ikke engang har så meget som en altan, og derfor bør du i den grad udnytte, at du har din egen have, som du kan trække dig ud i.

Nyd solen på terrassen

Din have kan eks. også byde på en god terrasse, hvorfra du nemt kan nyde livet. Find dig et godt sted i solen, og læn dig tilbage i din dejlige stol på terrassen.

Der er nu ikke noget som at nyde morgenkaffen i solen i dagens første solstråler. Det er også det perfekte sted at sætte sig til rette med en god bog eller strikketøjet. Så hvis du ikke har været god til at sætte dig ud på din terrasse, bør du gøre det til en vane for dig.

Dyrk yoga i haven

Når du så er færdig med at sidde og nyde livet på din terrasse, kan du jo også begynde at dyrke yoga i din have. Det er det perfekte sted at dyrke yoga, og det er en fantastisk følelse at kunne lave sin træning ude i solen, i stedet for at du skal stå og gøre det hele indenfor.

Har du aldrig prøvet at dyrke yoga i din have, er det bare med at finde dig en god solplet, tage din yogamåtte med dig og så ellers nyde friheden i at kunne dyrke yoga udendørs. Det er skønt.

Du finder en masse skøn yogamusik lige her.

Plant nye træer og buske

Hvis du ikke er helt tilfreds med, hvordan din have ser ud, kan du jo også gå i gang med at plante nye træer og buske i den, så den kommer til at se ud, som du gerne vil have den.

Vil du plante brombærbuske, så find info om brombær her.

Har du ikke den store erfaring med havearbejde, skal du ikke være bange for, at det ikke er noget, du kan lære. Det tager naturligvis lidt tid at komme ind i det, men det er utroligt sjovt og hyggeligt at arbejde i haven, og du har selv mulighed for at indrette din have, nøjagtigt som du gerne vil have den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *