Savner du en ny hobby at gå op i, kan du jo vælge at blive flyspotter. Det er en hel livsstil i sig selv at være flyspotter.

Det er meget nemt at komme i gang med, og der et stort community inden for den hobby, som du kan glæde dig til at blive en del af. Der er mange nørder, som du kan lære meget af, når du først kommer i gang.

Du kan finde meget mere info om fly og rejser lige her.

En hyggelig hobby med mange ligesindede

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at være den eneste, der står og spejder efter fly, hvis du først kommer i gang med at være flyspotter. Kommer du de rette steder, vil du møde mange andre ligesindede, der er lige så interesseret i at spotte fly, som du selv bliver.

Det er heller ikke en hobby, der kræver særlig meget af dig. Du skal naturligvis stå og kigge på flyene, men der er ingen krav om en god kondition, eller at du køber dig fattig i materialer for at kunne være med.

Tag en tur på Flyvergrillen

Hvis du har interesse i at prøve at være flyspotter for en dag, kan du jo altid vælge at tage en tur forbi Flyvergrillen ved Københavns Lufthavn. Der kan du nyde den gode grillmad, samtidig med at du har frit udsyn til alle de fly, der letter og lander fra lufthavnen.

Det er det mest kendte mødested for flyspottere, og grillen har jo også det perfekte navn til formålet. Så hvis du har mulighed for det, bør du ikke snyde dig selv for at komme en tur forbi den velkendte grill, der også byder på masser af god mad, mens du venter på det ene fly efter det andet.

En billig hobby at komme i gang med

Og du skal ikke være bange for, at du skal ud at investere mange penge for at komme i gang. Du kan nemt klare dig med bare dine øjne, og så kan du jo altid overveje, om du på sigt vil investere i en god kikkert, så du kan få alle detaljerne på flyene med.

Tager du eks. ud til Flyvergrillen, er der eks. mange andre flyspottere, der står med både små og store kikkerter for at spotte fly. Men du kan sagtens undvære det i starten, hvis dine øjne bare er i nogenlunde form.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *