Keto er en fedtholdig, kulhydrat fattig diæt, der kan bruges til at fjerne de sidste par kilo fedt. Det har vist sig at hjælpe med vægttab generelt, fordi det hjælper dig med at føle dig mæt i længere tid, og det er lettere at holde sig til end andre diæter.

Dette indlæg vil gennemgå, hvordan du kan smide de sidste gram på kroppen af ved at bruge keto som dit våben. Der er mange fordele ved at bruge keto diæten, herunder mere energi, mindre sult, bedre humør og renere hud. Mange gange vil folk, der laver keto, ramme et punkt, fordi deres krop har brug for flere måder at skabe energi på.

En måde, der fungerer godt, er ved at vedtage intermitterende faste . Det betyder, at du kun spiser inden for et otte timers vindue hver dag, og derefter faster i 16 timer. Når du gør dette i en uge eller mere, vil din krop vænne sig til det nye mønster. Og når du giver den en chance for at forbrænde oplagret fedt, så vil du selvfølgelig tabe dig.

Keto og mct olie

En god måde at starte keto diæten på er ved at erstatte din almindelige morgenmad med keto kaffe. En af de bedste måder at starte dagen på er med kaffe.

Kaffe øger stofskiftet, giver masser af energi og får dig til at føle dig godt tilpas. Denne hurtige opskrift på dette indeholder to spiseskefulde kokosolie, to spiseskefulde smør og en spiseskefuld MCT-olie . Derefter blandes det sammen i en blender. Det er vigtigt, at du ikke varmer det op, for så ødelægger du den opbygning mctolie har.

En anden simpel opskrift til morgenmad er en kop keto chai. For at lave dette skal du bruge en kop brygget te, to spiseskefulde kokosolie, to spiseskefulde smør og en spiseskefuld MCT-olie.

Igen, sørg for ikke at varme det op, fordi det vil ødelægge nogle af de gode egenskaber du får fra olien.

Hvis dette lyder som en fantastisk måde at nå dine vægttabs mål på uden restriktiv kalorietælling eller fødevarer du ikke må spise, så læs mere omkring keto og mctolie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *