Et parforhold kan til tider gå lidt i stå, det er her det er en god ide at give det lidt krydderi

Hverdagen har det med at lægger sig over hverdagen som et tæppe. Det kan hurtigt kvæle ting som kærlighed og sexliv. Derfor skal man huske at pleje forholdet. Hvis ikke man gør det kan det gå så galt at det dør helt og ikke kan rettes op igen.

Mange oplever at man langsomt lever sig fra hinanden. Det kan være ved at bruge mere tid på vennerne. Det kan også være han bare trækker sig tilbage i garagen og pudser sine alufælge, mens hun bruger tiden på at strikke sokker. Alt i alt måske ikke lige de to beskæftigelser, men som symbol på at man vælger at bruge tiden på andet end hinanden. 

Planlæg tid sammen

Det er med at planlægge noget tid sammen. Det kan gøres sammen, hvor man aftaler en date aften. Her er tiden afsat til bare at være sammen og hygge. Mange gør den slags en gang i ugen eller et par gange i måneden. Det kan også være man skal overraske den anden med det. At han f.eks. har bestilt bord til i morgen på restaurant. 

Sexlivet skal virke eller virker intet

Det er dog også vigtigt at holde liv i lysten og sexlivet. En ting er at tage ud og spise sammen, men lysten til fysisk kontakt skal være der. Hvis ikke den er der mere, er det jo kun et venskab. 

Noget der virker utrolig godt er at tilføje noget sexlegetøj til legen. Her flytter man måske nogle grænser sammen, desuden kommer det 100% også til at betyde at man kommer til at grine sammen. Hun kan også prøve at overraske ham i noget frækt lingeri. Mænd er visuelle, så det vil have meget positiv virkning på hans lyst hvis hun er klædt frækt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *