De bedste stavblendere, som enhver kvinde har brug for

Mange køkkenredskaber falder fladt, når det kommer til at lave smoothies, supper og saucer med konsistens, smag og tekstur. Nogle arbejder, andre gør ikke; det er en tilfældig proces. Som et resultat er en stavblender i de senere år blevet det vigtigste køkkentilbehør. De er også nyttige til tilberedning af saucer, supper og dej samt alt andet, der ikke kræver en standmixer. Læs videre for flere af de bedste muligheder for blendere.

Breville Control Grip Immersion Blender

Breville har flere designs, der gør det nemt og sjovt at bruge. Dens teksturerede udløsergreb og variable hastighedsopkald er nemme at holde og betjene, og selv efter et helt minuts brug virker det ikke alt for tungt.

Udløseren gør også pulserende lettere, hvilket er nyttigt i emulsionstesten. Dens 8-tommer rustfri stålaksel når let bunden af dybe beholdere, og den har også en gummieret base for at beskytte nonstick køkkengrej. Dens hoved er også lavere end hovedet på alle de andre modeller, der er blevet testet, hvilket reducerede sugning og forhindrede mad i at sidde fast, hvilket gør det lettere at rengøre.

blender bedst i test viser dog, at Brevilles 15-trins urskive er øverst i blenderen, du skal bruge to hænder til at vælge mellem langsom og hurtig blanding. Under suppetesten var indstillingen med den højeste hastighed lidt høj, 90 dB, omtrent det samme som en plæneklipper. Fordelene ved hurtig blanding opvejede imidlertid lydstyrken.

Nutribullet Stavblender

Denne blender udfører fem gange prisen, simpelthen purerer cremede supper og smoothies og har et let at rengøre design. Nutribullet blev kendt for sin lille, men mægtige personlige blender, som er ideel til enkeltportioner og minimåltider.

Det purerer broccoli, løg og selleri på 35 sekunder og når en fløjlsagtig tekstur efter et minut i suppetesten. I smoothie-testen har den et af de hurtigste resultater, idet den fuldt ud blander ingredienser på 40 sekunder og ikke sprøjter eller overophedes som konkurrenter til samme pris.

Nutribullet er let at flytte og bruge, og det tager kun et par sekunder at sammensætte. Dens plastkrop er spinkel i forhold til muligheder i rustfrit stål. Basen har ikke huller, som blandet mad kan strømme igennem, hvilket gør det lettere at rengøre, men øger også mængden af sugning i suppetesten.

All-clad rustfrit stål stavblender

Under stavblender test blev All-Clad populær for sit køkkengrej i rustfrit stål af høj kvalitet. Det Pennsylvania-baserede firma fremstiller også fremragende apparater. Denne stavblender har en stærk 600 watt motor og en ekstra lang 9.25-tommer blandingsarm samt dens karakteristiske robuste design i rustfrit stål.

Sammenlignet med andre blendere, selvom All-Clad også er ret høj, og håndvask er let, er den heller ikke opvaskemaskinesikker, så dette skiller sig mere ud.

Konklusion

Endelig er der et stort udvalg af blendere tilgængelige på markedet. Andre er små, billige og lavet af plastik, mens andre er massive, tunge og kraftfulde. Det er vigtigt at vælge en blender, der passer til dit køkken, tegnebog og krav.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *