Skal du planlægge en firmaudflugt eller måske en ferie for en større gruppe af mennesker? Der findes mange måder at planlægge rejser på, naturligvis alt efter hvor langt man skal og hvor man skal hen. Vi vil dog i denne artikel prøve at overtale dig til at du skal vælge bustransport som transport til din næste udflugt eller rejse. Der er nemlig et hav af fordele ved lige netop at rejse med bus, uanset om du skal langt væk eller blot på korte visit rundt i byer. Her kommer vores 3 bedste grunde til at du bør leje en bus til din næste udflugt.

Du får hygge for fuld musik

Hvis du er en del af en gruppe og lejer en bus, kan du få det, lige som du vil have det. Du kan styre slagets gang og skal ikke bekymre dig om andre end din gruppe. Det gør det f.eks. muligt for jer at nyde en lækker frokost og endda tage alkohol med ombord, hvis I ønsker det. Det kan være lidt problematisk, hvis I f.eks. skal med offentlig transport og skal skifte transportmiddel en del undervejs. I får også mulighed for selv at styre musikken, så I kan skabe en hyggelig stemning – eller en feststemning, alt efter hvad I skal ud og foretage jer. I kan lave lige det, I har lyst til, så hvis der f.eks. er nogle kolleger, der lige skal have ordnet den sidste mail inden firmaudflugten, er der også mulighed for det. Det gør bustransport til en meget hyggelig, men også meget behagelig rejseform for alle, både børn og voksne.

Det er billigere end andre løsninger

Det er faktisk slet ikke dyrt at leje en turistbus, især ikke når man deles om udgiften passagerer imellem. Det er faktisk tvivlsomt, om du overhovedet ville kunne købe f.eks. en togbillet til samme pris. Når man lejer en bus, er der altså ikke tale om et stort udlæg per passager, og det er lige netop det, der gør bustransport så attraktivt. Der er nemlig ingen, der gider bruge flere penge end højst nødvendigt på transport – og med en lejet bus er man også sikret transport hele turen igennem. Der bliver ikke behov for bl.a. taxaer eller tog for at komme til destinationen og hjem igen.

Det er en grønnere løsning

Bustransport er faktisk en grønnere løsning – især hvis du sammenligner med at starte en masse biler og køre hver især. Måske er du ikke den store klimaforkæmper, men det er da værd at bidrage lidt til vores klima – især når det nu ofte er billigere og nemmere end at køre selv. Der er jo en del mere fritid at benytte sig af, når man ikke skal bekymre sig om at køre en bil og finde vej selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *