Livet handler om at have det godt. Men mange mennesker bruge desværre for meget tid på ting, der ikke gavner deres mentale eller fysiske helbred.

Hvis du ikke har været god til at nyde de små stunder, at tage pauser fra hverdagen og at koble fra, er det måske i år på tide at gøre lige netop det. At vælge en livsstil som livsnyder i stedet for.

Brug din tid på ting du holder af eller har passion for

Det kan eksempelvis være en rigtig god idé at komme i gang med at bruge tid på ting, du holder af, eller som du har en eller anden form for passion for. Om det så er at sætte hjemmesider op i WordPress, danse tango eller at bygge et modelfly fra bunden, er helt op til dig.

Du skal bare finde ud af, hvad der er din passion, og så skal du ellers i gang med at bruge mere tid på din passion. Det giver dig meget mere glæde at arbejde med noget, du er passioneret for.

Husk at komme helt ned i gear engang imellem

Dernæst er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at komme ned i gear engang imellem. Og her taler vi altså om at komme helt ned i gear, hvor du er på et niveau, hvor du slukker for din computer, tablet og telefon og bare lige nyder at være i dit eget eller familiens selskab et øjeblik.

Det kan du eks. gøre ved at læse en rigtig god bog. Du kan finde guides til de bedste bøger her. Du kan også vælge at tage lidt væk, eks. ved at tage på et spaophold eller resort, hvor du kan trække stikket for en stund.

Vigtigt at kunne sige nej

For at kunne nyde livet noget mere, er det også meget vigtigt, at du lærer dig selv at sige nej noget mere. Det kan eks. være til arbejdsopgaver, til aktiviteter som du egentlig ikke gider at deltage i inderst inde, eller til invitationer der sikkert hober sig op i løbet af året.

Det er klart, at du ender med at blive stresset eller ikke at nyde dit liv, hvis du fylder det op med alt muligt, som du inderst inde ikke gider at deltage i. Men kan du ikke sige nej til de ting, får de lov til at fylde alt for meget. Så det skal du blive bedre til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *