Hvis du er på udkig efter et sofistikeret, diskret ur, der aldrig går af mode, er et Ole Mathiesen ur det perfekte valg. Det første Ole Mathiesen ur blev skabt i 1962, inspireret af klassisk dansk design. Denne tradition lægger vægt på funktion frem for form, og det er tydeligt i de rene linjer og enkelhed i Ole Mathiesen’s populære ure. Ud over klassisk dansk design er urene også påvirket af schweiziske urmagertraditioner med kvalitetsurværk og præcision. Resultatet er et tidløst design, der finder en perfekt balance mellem klassicisme og modernisme. Uanset om du er på udkig efter et afslappet hverdagsur eller noget mere klædeligt til særlige lejligheder, vil et Ole Mathiesen ur helt sikkert imponere.

Firmaet blev grundlagt i 1845 af to kendte urmagere, Carl Matthæi og J.P. Christensen. Sammen opbyggede de et ry for at producere lommeure og kronometerure af højeste kvalitet. Dette fangede kong Frederik VII og grevinde Danner, som til sidst valgte dem som hofleverandører.

I 1919 blev urfirmaet overtaget af Axel O. Mathiesen – bedstefar til den nuværende ejer, Christian Mathiesen. Under hans ledelse gennemgik firmaet en renæssance, hvor der blev indført nye designs og moderne fremstillingsteknikker. I dag er et Ole Mathiesen ur blevet et eksklusivt mærke, som blandt kendere bliver beundret.

Store visioner bag et Ole Mathiesen ur

Ole Mathiesen havde store planer for sit urfirma. Ud over ideer til, hvordan virksomheden kunne vokse, havde Ole Mathiesen også en solid uddannelse i håndværk fra det højt ansete schweiziske urfirma Jaeger-LeCoultre.

Som Ole Mathiesen så det, manglede der et enkelt klassisk ur i kollektionen. Han omsatte idéerne i sit hoved til virkelighed og designede et ur, der blev kendt som det klassiske ur fra 1962. Det er et fladt ur med en hvid urskive og romertal. Det larmer ikke meget. Til gengæld er det behageligt at have på og har et tidløst design, der stadig ser moderne ud i dag.

Et Ole Mathiesen ur er kendt for dens enkle, elegante design og håndværk af høj kvalitet. Et Ole Mathiesen ur er et tidløst stykke værktøj, der aldrig går af mode. Hvis du er på udkig efter et klassisk, elegant ur, så er et Ole Mathiesen ur det perfekte valg for dig.

Et Ole Mathiesen ur findes i flere forskellige kollektioner

Heritage 1919-serien er en hyldest til denne firmaet arv, og den kombinerer klassisk elegance med et moderne sporty design. Hvis du er på udkig efter et Ole Mathiesen dameur, fås Heritage-serien også i et par mere traditionelt feminine farver som beige og perlemor. Heritage produceres også med en grå og blå urskive og sælges med både læderremme i forskellige farver og en rustfri stålarmbånd. Heritage 1919 er for dem, der ønsker et stilfuldt og klassisk designur, der hylder mærkets rige historie.

Firmaets kollektioner omfatter bl.a. 1919 Navy Diver, 1919 Sportivo og OMS-serien. Alle disse kollektioner byder på vandafvisende ure med klassiske skandinaviske designelementer.

Ole Mathiesen-brandet er synonymt med kvalitet og håndværk. Virksomhedens ure er kendt for deres enkle, men elegante design, og deres opmærksomhed på detaljer er uovertruffen. Hvis du er på udkig efter et tidløst ur, der vil holde hele livet, skal du ikke lede længere end til et Ole Mathiesen ur.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *