Jeg sad i klassen, og var lige ved at falde i søvn. Jeg var bare så træt, og ville hjem og have en lang god lur. Jeg havde fri 15 i dag, og skulle til fodbold træning efter. Så jeg blev nødt til at blive lidt frisk. Klokken var 11 og der var stadig 4 timer til jeg havde fri. I pausen tog jeg ud for at få lidt frisk luft. Nogle af mine venner spillede fodbold, så jeg tænkte at jeg ville spille med. Selvom jeg skulle til fodbold træning efter skole. Jeg fik løbet meget, og fik virkelig pulsen op. Det hjalp virkelig på at gøre mig frisk og klar til træning efter skole. Jeg kunne mærke at jeg ikke var træt mere. Da klokken blev 15 tog jeg hjem, og skiftede til mit fodboldtøj. Jeg skulle være til træning klokken 16:30. Jeg ventede på at min far kom hjem, fordi han ville køre mig til træning. Der var virkelig koldt udenfor, så jeg gad ikke selv at tage derhen. Min far kom hurtigt hjem, og fik mig kørt til træning. Det endte med at blive virkelig god træning, og jeg spillede virkelig godt i dag. Nu skulle jeg bare hjem, og slappe af. Udenfor på vej hjem, får jeg tabt min iPhone på jorden. Det var virkelig uheldigt. Min skærm smadrede. Jeg måtte have den fikset næste dag. Det blev så næste dag, og jeg tog i skole. Jeg havde fri 14 i dag. Dagen gik hurtigt, og jeg fik fri. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk efter skole, for at få min iPhone skærm skiftet. De var virkelig søde dernede, og de sagde at jeg kunne få min iPhone tilbage igen, inden for en time. Virkelig dejligt. Jeg fik den så efter lidt tid, med en splinterny skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *