Når man er til diverse store fester, så er det også ret almindeligt, at der er nogle forskellige indslag, som kan underholde gæsterne og ikke mindst festens hovedpersoner. Og nu står du måske i den situation, at du gerne vil stå for en form for underholdning til den særlige festlige begivenhed, du snart skal til. Der er en del forskellige veje, man kan gå, og det kommer der inspiration til herunder.

Hold en sjov og underholdende tale

Det helt simple indslag, som efterhånden er en del af de fleste festlige begivenheder, er selvfølgelig den gode gamle tale. En tale er typisk både sjov, rørende og medrivende, og så kan man med en tale trække meget på det forhold og kendskab, man har til personen eller personerne, man holder tale for. De fleste bliver desuden typisk ret rørte over at få en tale. 

En god festsang

Hvis man ikke lige er den store taler og helst gerne vil udenom at holde en sjov og rørende tale, så er der også en anden måde at komme ud med ordene på – man kan nemlig skrive en festsang, eller i værste tilfælde få en professionel til at skrive festsangen for en.

Med en festsang kan man få sagt nogle af de samme ting, som man kan med en tale, men når budskabet er via sang i stedet for tale, så bliver det typisk lidt mere muntert og sjovt. Og så er det også rigtig hyggeligt, når alle gæsterne sammen kan sidde og synge en munter sang. Hvis man ikke lige er klar på at skrive sin egen sang, så kan man også bare kigge på en liste over fest sange og udvælge en, som passer til begivnheden.

Lav nogle udfordringer eller aktiviteter

Hvis man gerne vil tænke lidt ud af boksen og komme med et indslag, som er både anderledes og underholdende, så kan man også lave et indslag, der består af nogle små aktiviteter, som naturligvis vil variere alt afhængig af, hvem festen holdes for. 

Hvis der eksempelvis er tale om et bryllup, kan man lave en slags quiz om, hvor godt brudeparret kender hinanden – eller hvor godt de kender deres gæster. Hvis der er tale om en konfirmation, kunne man eksempelvis lave nogle udfordringer for konfirmanden, hvor han eller hun skal afprøve om man er klar til voksenlivet. Der er i hvert fald mange sjove udfordringer, aktiviter eller quizlignende indslag, som man også kan have med til festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *