Lever du et travlt og stresset liv uden plads til fordybelse og ro til dig selv, er det måske på tide at komme ned i gear og leve mere simpelt og enkelt.

Det er ved at blive en helt ny trend for mange mennesker verden over at trække stikket, skifte til et arbejde med færre timer eller at leve på en anderledes og mere simpel måde for at få mere jordforbindelse og tid til det, der er interessant, i stedet for at bruge alle sine vågne timer på at arbejde på et kontor eller lignende.

Mange sælger deres ting og lever mere simpelt

Der er blandt andet mange mennesker, der kaster sig over at leve mere minimalistisk, som er blevet en bølge verden over. Her sælger du ud af dine ting, så du kun har det nødvendige tilbage. Med det formål at leve mere simpelt uden for meget rod omkring sig.

Nogle vælger endda at sælge deres bolig eller bil. Du kan finde en guide til biler eller salg af biler her.

Meditation og mindfulness vinder frem

Foruden at få ryddet op i det materielle liv, er der også mange, der samtidig vælger en mere åndelig tilgang til livet. Her bliver der dykket ned i meditation og mindfulness, som er to af de spirituelle emner, der virkelig også hitter i den moderne verden, hvor alt skal gå så hurtigt som muligt.

Med meditation og mindfulness kan du få samlet dine tanker, få ro i hovedet og komme i kontakt med dig selv. Du kan læse mere om højere åndelighed og ro her. Selvom du ikke har prøvet at meditere før, skal du ikke være bange for, at du ikke kan lære det. Alle kan komme i gang med at meditere.

Flere og flere vælger at bo i mindre boliger

Sidst, men ikke mindst, er der også mange, der i samme omgang vælger at skifte deres store og dyre bolig ud med en mindre. Tiny house går segmentet under, og det er især blevet populært i USA, men herhjemme i Danmark er der også flere og flere, der vælger den løsning.

Det kan være meget billigere at bo i et tiny house, og ofte er der stadig alt det nødvendige i en sådan bolig. Der vil stadig være bad, toilet, køkken, soveværelse og stue, bare samlet i en mere kompakt, smart, elegant og billigere løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *