Når man har små børn, føles det som om at der er en million ting, man skal holde styr på. Bleer, vådservietter, tøj, flasker – listen bliver ved og ved. Det kan være svært at vide, hvad der virkelig er vigtigt, og hvad der kan blive hjemme. Derfor har vi sammensat denne liste over de 4 mest uundværlige ting, som du skal tage med dig, når du har små børn!

Barnevogn: Dette er en selvfølge. Medmindre du ønsker at bære dit barn overalt (tro os, det gør du ikke), har du brug for en barnevogn. Gå efter en, der er let og har et langt liggemål (90cm). Her barnet sove til middag, og du kan tage barnet med, når du skal på tur.

Babyalarm: Babyalarmer er altså også undværligt som forældre. Babyalarmer giver nemlig en ro, når barnet sover i sin seng eller i sin barnevogn. Så behøver man ikke at gå på listefødder for at høre, om barnet er vågen. Du kan sove imens eller gøre rent, og babyalarmen skal nok fortælle dig, når fritiden er ovre. Læs hele guiden.

Pulsebord: Små børn skal skiftes ofte, både, når de skal have ny ble, rent tøj på, nattøj på osv. Derfor er det vigtigt, at det foregår i en god højde, så man ikke ødelægger ryggen. Et godt puslebord sikrer nemt bleskift og god ergonomi.

Legetøj: Det tror du måske ikke, men legetøj er faktisk meget vigtigt for små børn. Det hjælper med udviklingen af motoriske færdigheder og øje-hånd-koordination. Legetøj er også en god ting for forældre, fordi det giver lidt frirum, så man kan ordne praktiske ting eller nye en god kop kaffe imens.

Listen er lang, når det gælder uundværlige ting, når man har små børn. Man kan ofte købe sig fattig, og derfor er det vigtigt, at man ikke køber mere end det, man har brug for, både for ens egen skyld som forældre, men også for barnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *