Mange forældre ser ikke alle de film, som deres børn ser i løbet af året. Det er helt normalt, men man kan hurtigt komme lidt bagud og før man ser sig om, så er de blevet helt store fans af en film og karaktererne. Du kan heldigvis blive opdateret på, hvad Frost er på ingen tid.

En moderne Disney film

Frost hedder oprindeligt Disney Frozen, men på dansk er den kendt som Frost, og det er sikkert også sådan dine børn kender den. Det er en moderne Disney film som har to stærke unge kvinder som hovedpersonerne. Den drejer sig om kærlighed og modet til at være sig selv, så det er uden tvivl en film, som dine børn vil få glæde af at se.

Den letteste måde at blive opdateret på Frost er blot at se dem. Du er faktisk så heldig, at der er hele 2 film, og hvis dine børn er fans, så vil de uden tvivl gerne se dem med dig en dag.

Selvom filmene ikke nødvendigvis er rettet mod voksne, så vil man sagtens kunne nyde dem og opleve magien sammen med børnene.

Den perfekt gave

Dine børn vil sikkert elske at eje noget med Frost på. Hvis de elsker filmen og karaktererne, vil vil glæden næsten ingen ende tage, hvis de får en jule- eller fødselsdagsgave med det på. Der findes en masse forskellige ting med Frost til børn, så du kan sikkert finde præcis det, som dit barn ønsker sig eller mangler.

Du skal blot finde ud af, hvem din søn eller datter er helt vildt med af karaktererne, og så er det ellers bare at give den gas. Der er en masse ting, som du kan vælge mellem til hver karakter. Så om dit barn er mere til Anna eller Elsa er blot en detalje, som du hurtigt kan finde ud af.

Hold øjne og øre åbne

Frost er stadig meget populær, selvom det har et par år bag sig. Derfor bliver der også hele tiden lavet musicals, teater eller noget helt tredje, som I kan tage af sted til, hvis de er gamle nok til det.

Det sker både i Danmark og i udlandet, så du skal holde dine øjne og øre åbne, hvis du ikke vil gå glip af noget spændende som kunne få dine børn helt op i skyerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *